Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Masson Group Company Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

Η βιομηχανική Co. επιστήμης & τεχνολογίας Masson Guangzhou, ΕΠΕ, το προηγούμενο ίδρυμα βιομηχανίας Guangzhou ελαφρύ, είναι ένας από τους ηγέτες στη βιομηχανία επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων της Κίνας. Το ΖΩΗΡΟ εμπορικό σήμα μας έχει αυξηθεί και έχει αναπτυχθεί σε μια ενσωματωμένη επιχείρηση παραγωγής και υπηρεσιών γαλακτωματοποιητή για 20 έτη. Σαν επαγγελματικό, ειλικρινή και αξιόπιστο συνέταιρο, αφιερωνόμαστε πάντα στην ανάπτυξη και την παροχή των προσαρμοσμένων προϊόντων.

 

ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το ανώτερο προϊόν περιλαμβάνει: GMS (E471) απόσταξε Monoglycerides, μονο και Diglycerides, PGE (E475), ΈΚΤΑΣΗ (E491 492), CITREM (E472 γ), DATEM (E472 ε), SMG (E472 γ), SSL (E481 ι), αντιαφρώδης πράκτορας, γαλακτωματοποιητής κέικ και ούτω καθεξής. Ο ISO 9001, HACCP, MUI HALAL, OU Kosher, FSSC22000 επικυρωμένο ισχύει.

 

ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Εταιρικό Προφίλ 1

 

Επιπλέον, η επιχείρησή μας έχει συνεργαστεί με τα διεθνή διάσημα πανεπιστήμια για πολλά χρόνια. CITREM, DATEM, Succinylated monoglycerides, PGE και το σύνθετο σύστημα εφαρμογής που καθιερώθηκαν έλυσαν τα προβλήματα της σταθερότητας μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος και ο πληθωρισμός που αφρίζει, συναντά τον υψηλό - ποιοτικές ανάγκες των πελατών μας.

 

ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Masson ιδρύθηκε στο παρελθόν το 1896 ως μια από τις πιό πρώτες επαγγελματικές επιχειρήσεις παράγοντας την οδοντόπαστα στην Κίνα. Το προηγούμενο εργοστάσιο οδοντόπαστας Guangzhou που μετατρέπεται σε επιχείρηση εταιρικής συμμετοχής-Το Guangzhou Masson Group Company περιόρισε το 1993. Από τότε, μέσω του ανασχηματισμού και της καινοτομίας, η ομάδα Masson είναι διαφοροποιημένη και περιεκτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που είναι κύρια διάφορων επιχειρησιακών κλάδων συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων προσοχής στοματικών κοιλοτήτων, των προϊόντων πρόσθετων ουσιών τροφίμων, φροντίδας καλλυντικών και δέρματος, και του εξοπλισμού τεχνολογίας χωρισμού υψηλής τεχνολογίας, καθώς επίσης και της ακίνητης περιουσίας και του διεθνούς εμπορίου. Εγκεκριμένος στην οργάνωση από τη διοίκηση του Κράτους της βιομηχανίας και του εμπορίου, ομάδα Masson σήμερα ένας όμιλος επιχειρήσεων μεγάλων διαγώνιος-περιφερειακός και διαγώνιος-βιομηχανίας που ενσωματώνει την επιστήμη, την τεχνολογία, το εμπόριο και την επένδυση από κοινού. Κράτημα του στόχου του: «Παραδίδοντας την υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, δημιουργία υψηλή - ποιοτική ζωή», η ομάδα Masson χτίζει συνεχώς το διάσημο εμπορικό σήμα και βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα πυρήνων.

Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited Masson Group Company Limited
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ζωηρός

Αριθμός Υπαλλήλων : 800~1000

Ετήσιες πωλήσεις : 25Million-30Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1993

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Masson Group Company Limited Πιστοποιήσεις